Päiväkeskus Aurinkorinne

Osoite: Tunnelikuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Puhelin: 050 3787432

Sähköposti: aurinkorinne@hameenkyro.fi


Päiväkeskus Aurinkorinteen (marraskuusta 2017 alkaen Aurinkorinne/Lähitori) historia yltää vuoteen 1989, jolloin palvelu aloitti toimintansa Kurjenmäkikodin alakerrassa aluksi päiväosastona ja päivätoimintana. Vaikka nimi on vaihtunut useaan kertaan menneiden vuosikymmenten aikana, kuitenkin peruspalvelu ja sen tarkoitus on pysynyt samana: kotonaan asuvien ikäihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointipalvelu.

Jo tällä hetkellä ja varmasti enemmän tulevaisuudessa vanhusväestön määrän lisääntyessä Aurinkorinne toimii myös ns. uuden sukupolven hyvinvointikeskuksena, joka jo tällaisenaan voisi palvella jollain tasolla kaikkia kuntalaisia sekä erityisesti erityisryhmiä. Tämänhetkiset ryhmät ja päiväohjelmat:


* Kokopäiväryhmät: Normaali toimintapäivä koostuu (klo 8 -14) niin, että aloitetaan aamupalasta asiakkaiden saavuttua, kuntosaliharjoittelusta, saunaosasto - sekä kulttuuri/viriketuokioista-/tapahtumista, keskusteluista yms. ja ruokailuista (aamupala, lounas, päiväkahvit). 

* Osapäiväryhmät: Osapäiväryhmillä (klo 10.30 - 14) on muuten sama päiväohjelma, paitsi osapäiväryhmiin ei sisälly saunaosaston palvelut. 

 

- Kokopäiväryhmä 31 euroa ( sisältää kuljetuksen ja yllämainitut  kokopäiväryhmän palvelut)

- Osapäiväryhmä 15 euroa + palvelubussin kyytimaksu 3,50 € suunta, eli meno/paluu yhteensä 7 euroa.  Lasku postissa kotiin kerran kuukaudessa. Myös omalla autolla voi tulla, parkkipaikkoja valitettavasti rajoitetusti Aurinkorinteen läheisyydessä, mutta mm. Terveyskeskuksen ja Kurjenmäkikodin alueella on parkkipaikkoja ja niitä voi käyttää.

 

* Asiakaskuljetukset Aurinkorinteelle hoitaa Hämeenkyrön palveluliikenne, tilaukset numerosta 040 1331276. Liikennöitsijänä GoBus Oy

  

 

 * Aurinkorinteen KULTTUURIKLUBI päivittäin klo. 12.45 - 13.30 sisältyy päivämaksuun ja on lisäksi maksuton ulkopuolisille kävijöille. Asiakkaamme voivat osallistua ohjelman esittämiseen, pelkästään  kuulijan roolissa ei tarvitse olla, mutta saa olla, jos asiakas niin haluaa. Erilaisia bändejä, orkestereita ja yksittäisiä soittajia/laulajia vierailee musisoimassa erilaisina kokoonpanoina, muita kulttuurin vapaaehtoisia käy säännöllisesti vapaaehtoistyön merkeissä vaihtuvin teemoin ja lisäksi vapaaehtoisia vierailee mm. levyraadin, kirjallisuuden ja runouden aloilta. Lisäksi ohjelmaa tuotetaan omatoimisesti sekä asiakkaiden kanssa yhdessä. Katso uusin viikko-ohjelma täältä: http://aurinkorinne.simplesite.com/424358513 

 

 Aurinkorinteen KAHVILA avoinna joka arkipäivä klo 10-14: kahvi + pulla 2 euroa

 

Aurinkorinteen TEEHUONE avoinna joka arkipäivä klo 10-12: tarjolla erilaisia yrttiteesekoituksia hunajalla maustettuna. Maksuton. Joinakin päivinä ohjelmaa (teehuonevieraat) klo 11. Katso uusin viikko-ohjelma täältä: http://aurinkorinne.simplesite.com/424358513 

 

Muistikahvila kokoontuu Aurinkorinteellä tiistaisin 1 X kuussa klo. 14.30. Järjestäjänä Pirkanmaan Muistiyhdistys. Katso lisätietoa täältä: www.pirkanmaanmuistiyhdistys.fi 

 

Lisäksi Kulttuuriklubin elämänkaarimatkat, Taide lähelle ihmistä-projekti ym. Lue lisää osiosta "Ohjelmaopas”.

 

Aurinkorinteen kuntosali Antin Sali (eläkeläisille maksuton) avoinna arkisin ma, ke, ja la klo 12-16. Joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 13-14.00 kuntohoitaja paikalla, infoa laitteista yms.

 

Muita palveluita (lisämaksullisia), katso henkilö- ja yhteystiedot yläpalkin kohdasta "Aurinkorinteen väkeä":

* Kampaaja
* Jalkahoitaja
* Hyvän olon hoitaja: hierontaa ja hyvää oloa mm. Frantsilan tuotteilla
 
* Kirjasto. Lahjoituksena saatujen kirjojen lainausta asiakkaille. Klassikkoita, dekkareita, historiaa, elämäkertoja. Ei uutuusteoksia. Lainausaika joustava. Kirjakärry Aurinkorinteen kahviossa.


Tervetuloa kaikki avovanhustyöstä kiinnostuneet käymään ja tutustumaan uuteen (uuden sukupolven päiväkeskukseen) ja toimintaamme myös paikan päällä. Olemme avoinna arkisin klo 8  - 14.30. Käyntiosoite: Tunnelikuja 1, 39100 Hämeenkyrö. Siljankodin alakerta, käynti Raipalan peltomaiseman puoleiselta puolelta. Katso opasteita (huoltotie/päiväkeskus Aurinkorinne).


Meille voi hakeutua asiakkaaksi helposti soittamalla IKÄNEUVO p. 040 733 3949
Osapäiväryhmät (päivittäin klo 10.30-14) on ns. matalan kynnyksen palvelua eli tähän ryhmään osallistumiseksi ei tarvita hakemuksia yms. Tervetuloa tutustumaan!
 
 
Päiväkeskus Aurinkorinne
Tunnelikuja 1
39100 Hämeenkyrö
p. 050 3787432
 
Seuraa meitä myös Facebookissa: päiväkeskus Aurinkorinne...