Aamulehti 21.6 2018

Aurinkofestarin jälkeen....

Lämmin kiitos vielä kaikille festarivieraille, vapaaehtoisille, joita oli suuri joukko, kaikille esiintyjille, valokuvaajille, sponsoreille ja muille yhteistyökumppaneille! Väkeä oli paikalla noin 160-180 henkeä ja tunnelma rento ja kesäinen, kuten festareilla sopii ollakin. Näissä tunnelmissa seuraavia Aurinkofestareita odoteltaessa! 

Sää suosi festareita, vaikka pääasiassa sisätiloissa viihdyttiinkin. Myös terassilla oli tunnelmaa trubaduurin ja iloisten grillaajien ansioista. Riksalla pääsi ajelemaan niin halutessaan. Paikallisten yrittäjien (katso luettelo tämän sivun alaosasta) sponsoroimat tarjottavat maistuivat ja musiikki oli laadukasta ja tanssijalkaan sopivaa (kävijän mielipide). Lisään enemmän tunnelmia tähän kohtaan myöhemmin....

 

Katso AURINKOFESTARIT 2019 kuvat täältä:

 

 

Perinteiset Aurinkofestarit jälleen Aurinkorinteellä keskiviikkona 19.6 klo 12 - 15! 

Festarit on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, myös tarjoilut ovat maksuttomia, siitä kiitos sponsoreille! Tarjolla mansikoita, grillimakkaraa, mehua, kahvia ja pitkopullaa. Aurinkofestarit järjestetään sisätiloissa, koska sääolosuhteet ovat arvaamattomia ja siksi aina jonkinlainen riskitekijä ulkoilmatapahtuman suhteen. Vietämme siis festaria tänäkin vuonna sisätiloissa säästä riippumatta.

Festaritunnelmaa jo aamupäivällä asukkaiden iloksi myöskin Kurjenmäkikodilla ja Siljankodilla.

Festariohjelma päivittyy kaiken aikaa, pienet muutokset aina mahdollisia.

 

Aurinkorinteen Kulttuuriklubilla:

Klo 11.50 - 12.20: Pekka Mäkelä soittaa tervetulomusiikkia terassilla tai sateen sattuessa Aurinkorinteen kahviossa

Klo 12.10 – 12.20: Peräkamarin Pojat

Klo 12.25: tervetulosanat, päivätoiminnan ohjaaja Raija Westergård ja Hector Kalborrek 

Klo 12.30 - 12.55: Pihapelimannit

Klo 13: Puhe, Heikki Uusitalo 

Klo 13.15 - 13.40: Manti ja Mainingit

Klo 13.45 - 14.10: JPH-Rock

Klo 14.15 - 14.45: Trio Jouko, Pauli ja Kaitsu + loppubrassailua, kaikki soittajat voivat halutessaan tulla mukaan

 

Terassilla:

Klo 13: grillimestarit Matti ja Aila Koskinen paikalla ja grilli kuumana

Klo 13  – 13.25: trubaduuri Heikki K-V.

Klo 13.30  – 14: Peräkamarin Pojat​

Sään salliessa yleisöllä mahdollisuus pieneen kiertoajeluun riksapyörän kyydissä. 

Mukana menossa: Hämeenkyrön kunta, Moottoripyöräkerho MC Dementos, Rönsy Ry, Kyröttäret, Hämeenkyrön Vammaisneuvosto, Hämeenkyrön Vanhusneuvosto, Aurinkorinteen kulttuurivapaaehtoiset, muut vapaaehtoiset...

Sponsorit: Palviportti, Yrjölän Marjatila, Moision Kotipakari Oy, Hietaniemen Saha, T:mi Sähköpinta, T:mi Arkisydän, Oy HFM Oy, T:mi Luontomummo...

 

Kurkkaa tunnelmia viime vuoden festareilta eli AURINKOFESTARIT 2018: http://aurinkorinne.simplesite.com/431352076

Ja kuvia täältä: http://aurinkofestarit.simplesite.com/

 

 

Katso AURINKOFESTARIT 2019 kuvat täältä:

http://www.aurinkofestarit2019.simplesite.com 

 

 

Katso Aurinkofestarit 2018 kuvakooste täältä:

www.aurinkofestarit.simplesite.com

 

Lämmin KIITOS kaikille festarivieraille, vapaaehtoisille järjestäjille ja apulaisille, bändeille ja muille esiintyjille! Kiitos Aurinkorinteen vakiasiakkaille läsnäolosta!

Teitä oli runsaslukuisesti paikalla, noin 130-150 kävijää ja tunnelma kerrassaan hieno. Kaikki olivat iloisella kesämielellä ja makkarat ja mansikat makoisia ja niitä oli riittävästi! 

Kiitos sponsoreille, tukijoille ja muille yhteistyökumppaneille! Kiitos Aamulehdelle (kuva yllä), joka tiedotti näyttävästi meidän festareista kyseisenä festaripäivänä!

Ensi kesänä taas jatketaan samaan malliin, samoilla bändeillä ja uusilla "höystöillä". Niitä siis odotellessa toivotan kaikille hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesää!

 

Raija Westergård, Aurinkorinne

...vähemmän yksinäisyyttä, enemmän yhteisöllisyyttä... 

 

Festarivieraiden kommentteja (kopioitu eri FB-sivuilta):

"Ensimmäistä kertaa nuoresta iästäni huolimatta olin tänään festareilla. Nimittäin Aurinkorinteellä Hämeenkyrössä oli Aurinkofestarit. Järjestäjä ja koko hienouden ideanikkari ja toteuttaja oli Raija Westergård. Tarjoilu, ohjelma, tunnelma, kerta kaikkiaan koko tilaisuus oli mahtava kokemus. Soittajia ja laulajia oli saatu mukaan runsaasti ja kaikki olivat huipputaitajia. Tunnelma oli katossa ja senioriväki vieraineen oli hymyssä suin ja ilo ylimmillään.
Festarin emännälle Raijalle suurkiitokset ! Hänen laistaan me tarvitsemme." (Heimo Nordfors)

 

"Raija W:n "käskystä kuvauskeikalla", mielelläni ja LC-Kyröttären ominaisuudessa. Upeat Aurinkofestarit Aurinkorinteellä: verrattomat festivaalit ja "kyläjuhlat". Kohtaamisia, tunnelmaa, tunteita, kohteliaita kosketuksia, ystäviä, yhteisöllisyyttä, musiikkia, runonlausuntaa, rokkia & hitaita tahteja tanssijoille ja leppoisaa yhdessä oloa, vapaaehtoistoiminnan toimijoiden tapaamista ja iloisia ikäihmisiä sekä Tunturikodin asukkaita. Kiitos Raija Westergård, hienosta tapahtumasta, joka keräsi väkeä koolle niin, että tuoleja haettiin lisää... Palviportti lahjoitti makkarat ja Yrjölän Mansikkatila mansikat nautittaviksemme." (Maria Härkki-Santala)

 

"Kertakaikkisen onnistuneet festarit! Tuhannet kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille! Oli ilo olla vieraana." (Tiina Jokela)

 

"Mukana olimme,kiitos festareista ja hienoista musiikkiesityksistä. Pitääköhän todella lähtee Raijan mainostamille Kiikoisten purppureille." (Pertti Kivimäki)

 

"Ihanat kemut oli, kiitos kaikille asiaan vaikuttaneille..meillä kaikilla oli niin mukavaa..." (Raija Mäensivu)

 

"Sateenkin sattuessa aurinkorinteellä on aurinkoisen lämmn henki kiitos taas ihanasta festari päivästä." (Ritva Tuurala"

 

"Kiitos kivasta festarista. Olemme Pertin kanssa menneinä vuosina useita festareita kiertäneet. Tänään nautimme polkumme erilaisesta festarista. Kyynel silmänurkkaan vierähti ja tyytyväisyys täytti 💕. ISO kiitos järjestäjille." (Tuula Karila)

 

"Aurinkofestareilla. Kiitos tärkeästä työstä!" (Hannele Nordfors)

 

"Kiitos kaikille ideoijille, suunnittelijoille ja tapahtuman toteuttajille. Monta muistettavaa asiaa on ennenkuin saamme nauttia näin hienosta kattauksesta. Oli todella ilo olla vieraananne! Nähdään taas!" (TMI Arkisydän)

 

"NIIN hieno tunnelma ja Juhannusfestarit Aurinkorinteellä tänään. Väkeä oli varmasti yli 150 ja musiikki soi koko ajan.. Mä niin toivon että kuntamme nykyiset päättäjät huomaisivat tämän hienon työn mitä Aurinkorinteellä tehdään jokaisena arkipäivänä. Klo 13.00 joka päivä Kulttuuriklubi jossa vaihtelevaa, hyvää kulttuuritarjontaa ja mikä parasta; väki on löytänyt tämän ihanan kohtaamispaikan. Tämän kaiken mahdollistaa ohjaaja Raija Westergård ja iso joukko vapaaehtoisia. Hyvää juhannusta kaikille tämän päivityksen myötä!" (Raija Mäensivu)

 

"Kivaa juhannusta ja kyllähän päättäjät tietävät sekä arvostavat tätä toimintaa. En usko, etteikö jatkuisi edelleen. Tämä on myös sitä, mitä täällä todella tarvitaan." (Jaana Kilpi-Kiukainen)

 

"Tosi kivoja kuvia, joista tunnelma hyvin välittyi!" (Maarit Lepistö)

 

"Lämmin ja Aurinkoinen kiitos festareista 21.6.18" (Tuija Kortet ja Rakel-äiti)

 

"Kommentteja lukiessa vielä enemmän harmittaa 😥etten päässyt isäni, Koiviston Armaksen, kanssa käymään. Kyllä hän, liki 100 vuotias, olisi festarista niin nauttinut, samoin minä. 
Laitanpa kalenteriin merkinnän ensi vuodeksi, ettei silloin jää väliin; pakkohan teidän on palautteesta päätellen vakiinnuttaa nuo festarit!!" (Raili Äijälä)